Uncategorized

Hvordan laver man beton æbler

Hvem ønsker sig ikke græskar, der kan stå på pynt i ubegrænset ti uden at rådne og blive grimme? Disse græskar holder i hvert fald til mere end én halloween. Det skal du bruge: Nylonstrømpe Støbemasse (Hobbybeton, beton eller gips) Elastikker Grene 1. Fyld strømpen Du skal kun bruge spidsen af strømpen, så klip . Her oven på er den fin nok, men den kræver dækning i siderne for man ikke kan se hvor mange sprækker og revner formen havde = et færdigt resultat fyldt med krater, selvom den ellers så fin nok ud inden jeg fyldte den med beton.

Betonen laver jeg af del alm basiscement, dele sand og rører vand i . Jeg er vild med dine beton æbler , kan du fortælle hvordan du har lavet dem ? Pink Lady , men man kan også lave de smukkste æbler i nylon stømper. Vil dog ikke anbeflade at i spiser dem 😉 De kan støbes i nylon strømer, eller i latex forme. Så er der rustikke æg til forårets og påskens dekorationer. You might also like: Forårsstemning i udestuen.

Læs mere om æblet i mytologien her.

Her vises en række æbler af beton. De er håndmodellerede og farverne blandes direkte på betonoverfladen. Dette giver hver enkelt æble sin helt specielle form og glød.

Som i naturen vil aldrig to æbler være helt ens. To store æbler på Vester Havn byder velkommen til . Jeg har placeret solsikken med blomsten opad i en bunke san stilken afkortes og stikkes ned i sandbunken, derefter kommes en klat beton , der passer i størrelsen med solsikken ovenpå. Man må liste lidt med det for at få kronbladene til at ligge pænt, men det er nu ike så svært som det lyder. Betonstøbning er utrolig populært og meget nemmere end du måske lige går og tror.

Vi har fundet cool DIY-projekter med beton , du nemt kan kaste dig over. Er du billedkunstlærer ligesom jeg, er du måske igang med at sysle med ideer til kommende skoleårs årsplan. På min skole har vi aftalt at alle klasser op til 6. BILLEDKUNST vel at mærke.

Håndværk og design er også med. Notitsen handlede om, hvordan man kunne lave afstøbningerne. Jeg tror at jeg huskede det hele, så her får du versionen med mine ord.

Jeg startede med at dække havebordet af med tyk plastik og lave nogle sandbunker på størrelse med rabarberblade.

Til min gru opdagede jeg, at jeg ikke havde så . Hvis du er ”handy- man ” og derfor lidt fix på fingrene er det let og en- kelt at støbe i beton. Arbejdsme- toderne er i princippet ens uanset hvad du skal støbe. Hvis du skal lave en betonkonstruktion skal du bruge en . På Pinterest er der rigtig meget inspiration at hente. Jeg var slet ikke i tvivl, da jeg så disse lysestager i beton. Dem skulle jeg prøve at lave.

Jeg satte svigerfamilien til at samle mælkekartoner – vi drikker nemlig ikke mælk selv. Jeg ville gerne lave lysestagerne kvadratiske – og for at . Man får jo kun det sjov man selv laver. Ja, jeg havde aldrig fået lavet sådan en krans hvis ikke jeg var blevet undervist af Margit Engen.

Giv havens fugle deres eget fuglebad. Du kan selv støbe badet til dem, og projektet her tager ikke mere end et par dages tørretid. Jeg har tænkt på at bruge et par af dem som bogstøtter – men så skal der lige filtdupper under bunden først.

Og så har jeg købt en lille form til efeublade. De passer lige i størrelsen til dekorationer. Der er masser af beton tilbage i sækken, og jeg overvejer at lave nogle . Men beton er også synonymt med modernisme og industrialisering, og materialet gjorde det muligt at bygge højt, stort, hurtigt og billigt og har også betydet. Og i hobbyforretninger kan du rask væk købe gør det selv-betonstøbesæt med udførlige instrukser på, hvordan du ved køkkenbordet kan støbe . Men hvordan du kan anvende det ved jeg ikke lige. Altså almindelig beton , så det.

Men mon ikke du kan pensle. Du må nok bide I det sure æble , og så lægge folien ovenpå cementen. Til havedamme skal man helst . Det rå og maskuline beton kan trylles om til de skønneste vaser og lysestage. Ugens diy-idé: Lav selv fine vaser og lysestager i beton.

Du kan også lave din egen støbeblanding af del cement og dele strandsand (begge kan købes i byggemarkeder). Tilføj en smule van og bland .