Uncategorized

Tegn på slidt gearkasse

Feb Hvad betyder symptomerne i gearkassen? Føles koblingen mærkelig, eller lyder det underligt, når du skifter gear, kan det meget vel være fordi, noget lige skal ses efter en gang. Lige meget hvilken bil du ejer, så er . Problem symptomer for Manuelle gearkasser!

En manuel gearkasse er en meget simpel konstruktion i forhold til samtlige andre gearkasse på markedet. Det er ikke noget der generer mig synderligt idet jeg jo bare kører stille og roligt de første min til den er varm, men jeg er interesseret i at vide om det er symptomer på en opslidt gearkasse , eller om det sagtens kan være noget bilen kan køre med længe!

Volvo V- problemer med gear eller kobling posts Aug Defekt gearkasse ? May Defekt gearkasse posts Nov Hjælp. Jeg synes ikke det er slem, men min mekaniker slår korsets tegn , når vi taler om det 😀 Du har ret i at . May Andre forumemner med Min gearkasse er. Når det begynder at blive stram at prasse ned i gear eller for den sags skyld op ja så er det et tegn på at tænderne er blevet slit ne jeg har set hvor hurtigt en halv.

Du kan da ikk mene det er alle tænderne i gearkassen der er blevet slidt :S. Har selv haft en Colt som havde samme symptomer. Et udrykkerleje er ikke så frygtelig dyrt, men det tager tid at komme derind.

Du vil kun høre lyd fra et slidt udrykkerleje når bilen står i frigear. Nov Det slider dejligt hårdt på trækaksler, gearkasse og naturligvis dæk. Hvis du er rigtig skrap, kan gearhjulene blive så varme, at gearkassen nærmest eksploderer og. Et slidt leje giver en dejlig skurrende lyd i tomgang. Lad fugleklatter sidde på lakken, så syren har den fornødne tid til at ætse overfladen og . Min første tanke var olie mangel på gearkassen.

Følger: Følgere: 1Biler: Emner: Svar: 86. Converter Eller gearkasse på W211. Det føles lidt som om at omdrejninsantallet og lyden hænger sammen, jo hører omdrejning jo højere lyd. Sep Følgeskaden ved ikke at udskifte svinghjulet i tide, kan i værste fald medføre en defekt gearkasse , hvor lejer samt tandhjul, bliver slået i stykker. Mar Syntes ikke der er nogen lyd overhovedet med kobling nede, så symptomerne siger gearkasse.

Hvordan er lyden hvis du foreksempel sætter. Efterhånden som det bliver mere slidt vil det også begynde at sige noget når du kører, men til at starte med er det kun i tomgang. Senest rettet af wizeazz 6. Lille ryk ved skift mellem motorbremse og gas Mar Skift af gearkasse ? Mar More from vagcars.

Glider ud ved acceleration!

Har forøvrigt skiftet lejer i gearkassen gange på år, og for 1½ siden, i forbindelse med lejeskift i gearkasse , der fik jeg også skiftet kobling, så kan det være . Aug En ny gearkasse er ikke en billig omgang, men det er imidlertid vigtigt at få repareret den hurtigt. Det anslås, at af alle bilsammenbrud skyldes motorstop eller maskinelle problemer, der kan være forårsaget af f. Hold derfor øje me om gearkassen driller. Havde en Scorpio tidligere med lign. Det var en utæthed i vakuum styringen. Min tanke er følgende muligheder: 1) Død kobling 2) Død gearkasse 3) Død trækaksel.

Kom med lidt bu så jeg kan sætte mine gør det selv evner i gang. De 4km jeg har kørt i bilen har den kørt uden fejl og skiftet som den vel skulle, heller ingen tegn på slidt kobling jeg kan mærke, fejlen er nærmest kommet natten over. Jeg har selv lige synet bilen med nye bremser og skift . Jeg fik fortalt at det var tegn på at gearkassen var slidt , så jeg nok kunne forvente et gearkasse skift snart. Trist trist trist, men det kan man ikke gøre så meget ved.

Jeg har fundet en der gerne vil skifte den, men jeg kunne godt tænke mig at høre om . Så har flere af mine biler nemlig gået glip af noget, trods de aldrig har haft problemer med at køre gange så langt.